Drammen Båt og Fritid AS

Hos oss føler du deg trygg


Flotte båter og design


Atlantic sun cruiser serie
Atlantic sun cruiser serie

I disse båtene la hverdagen langt bak. Hver av våre modeller møte forventningene til de som søker familie, trygg og komfortabel båt, men også tilfredsspenningssøkende aktiv idrett.
• Cabin båter tilbyr maksimal allsidighet i all slags vær. Soldyrkere nyte den behagelige soldekket. Med en komfortabel hytte lange familie eskapader med en overnatting på sjøen vil bli bekymringsløs avslapning uten behov for forankring og søke overnatting.
• Alle modeller er perfekt formet, sterk V-bunn som gir deg full kontroll når styrer båten, god ytelse og påvirker også økonomien i forbruk
 

Atlantic adventure serie
Atlantic adventure serie


 • Denne linjen er designet primært for lidenskapelig fiske, men andre marine entusiaster vil finne mye moro i å bruke tid på vannet. Romslig cockpit tillate behagelig bevegelse mens fiske og hytta vil beskytte mot regn og vind. Noen bygget en høy hytte med panoramavinduer i styrehuset og hytte med komfortable madrasser, som gir muligheten til å hvile i minst to personer. Stabil, brede skroget gir full komfort sikkerheten for hele mannskapet. I tillegg til de modellene ble 560 Adventure og 660 Adventure iverksatt for å bygge modellen 900 Adventure som er flaggskipet  i av vårt selskap.

Atlantic open serie
Atlantic open serie

• vannsport, utflukter langs kysten, havet spurter og kanskje fange en fisk? Våre båter vil tillate deg å forene og tilfredsstille alle dine lidenskaper . De har alle fordelene av en åpen båt: stor cockpit, som ikke begrenser bevegelse og stor bue solterrasse. Den enkle måten å endre det på et behagelig sete med et bord som kan samles rundt mannskapet for et måltid og en pause.
• Den sterke poenget med å skille disse båtene er en velprøvd, pålitelig V-bunn som jevnt kuttet vannet. Også den høye siden bidrar til sikkerhet, spesielt når det er barn blant mannskapet.
 

Tramp trailer
Tramp trailer

Polske båthengere coc godtjente ,av meget bra kvalitet.

Utstyr

vi leverer nesten alt til båt og fiske

Cannon down rigger


Minn Kota


Vannski og wakeboard


Vi ser fram til ditt besøk